Home » Acties » Postkaart 2

Postkaart 2

Geniet van een sfeervol verblijf bij Hotel Spoorzicht & SPA met de aanbiedingen van de postkaart!

Wellness Arrangement

Met deze postkaart profiteert u niet van één actie maar van twee!
Ook zo de behoefte om veilig te ontspannen en uw gezondheid gelijk een boost te geven? Het Wellness Arrangement is bij uitstek geschikt om lichaam en geest even rust te geven.
Dit arrangement bestaat uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, 1 dagdeel gebruik van de SPA inclusief gebruik van badjas en saunahanddoek.
In de SPA is badkleding niet toegestaan.

Maak uw verblijf compleet met een hapje en drankje in ons restaurant. Het Wellness Arrangement is €68,95 p.p. en is op basis van 2 personen. Het arrangement kan uitgebreid worden naar meerdere dagen.
Lees hier meer over het arrangement.

Entree Actie SPA

Tot en met 19 december 2021 krijgt u een aantrekkelijke korting op uw SPA entree. De SPA heeft vorig jaar een complete upgrade gehad. U kunt nu bubbelen in een nieuw bubbelbad onder de sterrenhemel. De nieuwe glazen pui geeft u vanuit het verwarmde binnenbad een prachtig uitzicht op de tuin.

Reserveer een ontspannen bezoek

Om gebruik te kunnen maken van de postkaartacties is reserveren verplicht. Via de reserveerknop hiernaast reserveert u het Wellness Arrangement of de Entree Actie SPA.
Houd de postkaart bij de hand, want voor de reservering voor de entree actie van de SPA heeft u uw persoonlijke vouchercode nodig. De vouchercode vindt u op de postkaart boven uw adresgegevens.

U bent dagelijks welkom in de volgende tijdsblokken:
Blok 1- Dagentree: 11.00 – 16.00 uur
Blok 2- Avondentree: 17.00 – 22.00 uur

Ontdek onze andere Acties en Arrangementen

Per 25 september a.s. zijn wij verplicht om uw Coronatoegangsbewijs te scannen bij de ingang. Met het coronatoegangsbewijs kunt u laten zien dat u gevaccineerd bent, onlangs van COVID-19 hersteld bent of negatief getest bent. De coronapas kan zowel digitaal als op papier zijn.
Het tonen van dit bewijs is verplicht voor ons hotel, SPA & restaurants. Op het terras is het bewijs niet nodig.

0 Winkelwagen Totaal  0,00