Home » Acties » Postkaart 2

Postkaart 2

Geniet van een sfeervol verblijf bij Hotel Spoorzicht & SPA met de aanbiedingen van de postkaart!

Wellness Arrangement

Met deze postkaart profiteert u niet van één actie maar van twee!
Ook zo de behoefte om te ontspannen en tot rust te komen? Het Wellness Arrangement is bij uitstek geschikt om lichaam en geest even rust te geven.
Dit arrangement bestaat uit een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, 1 dagdeel gebruik van de SPA inclusief gebruik van badjas en saunahanddoek.

Maak uw verblijf compleet met een hapje en drankje in ons restaurant. Het Wellness Arrangement is €68,95 p.p. en is op basis van 2 personen. Het arrangement kan uitgebreid worden naar meerdere dagen.
Lees hier meer over het arrangement.

 

Entree Actie SPA

Tot en met 12 Juni krijgt u een aantrekkelijke korting op uw SPA entree. Voor slechts €14,95 p.p. kunt u een dagdeel gebruik maken van alle faciliteiten van de SPA.

Om gebruik te kunnen maken van de postkaartacties is reserveren verplicht. Via de reserveerknop hiernaast reserveert u het Wellness Arrangement of de Entree Actie SPA.
Houd de postkaart bij de hand, want voor de reservering voor de entree actie van de SPA heeft u uw persoonlijke vouchercode nodig. De vouchercode vindt u op de postkaart boven uw adresgegevens.

U bent dagelijks welkom in de volgende tijdsblokken:
Blok 1- Dagentree: 11.00 – 16.00 uur
Blok 2- Avondentree: 17.00 – 22.00 uur

0 Winkelwagen Totaal  0,00