Home » Acties » Postkaart4

Postkaart4

Geniet van de sfeervolle SPA met de aanbieding van de postkaart!

Met deze postkaart profiteert u tot en met 18 december 2020 van een aantrekkelijke korting op uw SPA entree. De SPA heeft vorig jaar een complete upgrade gehad. U kunt nu bubbelen in een nieuw bubbelbad onder de sterrenhemel. De nieuwe glazen pui geeft u vanuit het verwarmde binnenbad een prachtig uitzicht op de tuin.

 

Reserveer een ontspannen bezoek

Om gebruik te kunnen maken van de postkaartacties is reserveren verplicht. Het SPA bezoek reserveert u gemakkelijk via de reserveerknop hiernaast. De SPA is dagelijks geopend van 11.00 – 22.00 uur.
Houd de postkaart bij de hand, want voor de reservering heeft u uw persoonlijke vouchercode nodig. De vouchercode vindt u op de postkaart boven uw adresgegevens.

U bent welkom in de volgende tijdsblokken:
Blok 1- Dagentree: 11.00 – 16.00 uur
Blok 2- Avondentree: 17.00 – 22.00 uur

Wij zijn open!

Wij mogen open blijven maar wel met aangepaste maatregelen. Dit houdt in dat de restaurants van het hotel uitsluitend beschikbaar zijn voor onze hotelgasten.

U kunt nog steeds gebruik maken van de SPA. Helaas is het niet meer toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Wij bieden twee Wellness Foody-bags aan, meer informatie kunt u hier vinden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00