Home » Events & zaken » Borrel/lunch/diner

Borrel/lunch/diner

Ontspannen borrelen, lunchen of dineren

Genieten en ontspannen staat centraal bij Hotel Spoorzicht & SPA Loppersum. Hier vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke lunch, diner of borrel: Een authentieke sfeervolle locatie, een uitgebreide menukaart en de persoonlijke touch van onze medewerkers. Zij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt.

Wilt u met uw gezelschap in een besloten ruimte lunchen, dineren of borrelen. Wij hebben meerdere zalen beschikbaar voor private dining, feesten en zakelijke evenementen.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt tevens over een ruime gratis parkeerplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hotel Spoorzicht & SPA u te bieden heeft? Kom dan eens sfeer proeven onder het genot van een kop koffie.

SPA Loppersum gesloten op Koningsdag

Zaterdag 27 april 2019 is SPA Loppersum in verband met Koningsdag gesloten. U bent natuurlijk van harte welkom in het restaurant en het hotel voor een hapje en een drankje.

0 Winkelwagen Totaal  0,00