Home » Events & zaken » Training

Training

Kennis delen tijdens een training

Onze sfeervolle zalen zijn zeer geschikt voor het geven van trainingen. De ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote groepen en zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard ontbreekt het u gedurende uw training aan niets: onze koks verzorgen graag uw lunch, diner en/of afsluitende borrel.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Ontspannen in onze SPA

Intensieve training gehad? Even bijtanken is dan wel zo fijn. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een luxe SPA met onder andere diverse sauna’s, een Turks stoombad, binnenzwembad en relaxruimte. Wilt u na uw training nog even ontspannen en tot rust komen dan bent u van harte welkom in onze SPA.

Overnachten

Ook uw meerdaagse trainingen kunt u bij ons organiseren. Wij beschikken over ruim 31 comfortabele hotelkamers en 4 appartementen. U begint na uw ontbijt uitgerust aan het vervolg van uw training.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hotel Spoorzicht & SPA u te bieden heeft? Kom dan onder het genot van een kop koffie eens sfeer proeven en kennismaken.

0 Winkelwagen Totaal  0,00