Home » Events & zaken » Vergadering

Vergadering

Sfeervol vergaderen

Heeft u een vergadering of wilt u met uw collega’s brainstormen? Dan is het vaak een goed idee om dit buiten uw bedrijf te organiseren. Dit zorgt voor een fris perspectief en nieuwe ideeën. Onze vergaderruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Verder verzorgen onze koks graag uw lunch, diner en/of borrel. U vergadert in alle rust en comfort in een authentieke sfeer.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Na inspanning komt ontspanning

Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een luxe SPA met onder andere diverse sauna’s, een Turks stoombad, binnenzwembad en relaxruimte. Wilt u na uw vergadering ontspannen dan bent u van harte welkom in onze SPA.

Overnachten

Ook voor bedrijfsuitjes van meerdere dagen, congressen en heisessies is Hotel Spoorzicht & SPA een uitstekende keuze. We hebben comfortabele hotelkamers en/of ruime appartementen beschikbaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hotel Spoorzicht & SPA te bieden heeft? Kom dan onder het genot van een kop koffie eens geheel vrijblijvend kennismaken.

Wij zijn weer open!

Het hotel is weer open! Ook de terrassen en restaurants zijn weer open. De SPA is tot 1 september uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten (in deze periode is het dragen van badkleding verplicht).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal  0,00