Home » Events & zaken » Vergadering

Vergadering

Sfeervol vergaderen

Heeft u een vergadering of wilt u met uw collega’s brainstormen? Dan is het vaak een goed idee om dit buiten uw bedrijf te organiseren. Dit zorgt voor een fris perspectief en nieuwe ideeën. Onze vergaderruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Verder verzorgen onze koks graag uw lunch, diner en/of borrel. U vergadert in alle rust en comfort in een authentieke sfeer.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Na inspanning komt ontspanning

Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een luxe SPA met onder andere diverse sauna’s, een Turks stoombad, binnenzwembad en relaxruimte. Wilt u na uw vergadering ontspannen dan bent u van harte welkom in onze SPA.

Overnachten

Ook voor bedrijfsuitjes van meerdere dagen, congressen en heisessies is Hotel Spoorzicht & SPA een uitstekende keuze. We hebben comfortabele hotelkamers en/of ruime appartementen beschikbaar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hotel Spoorzicht & SPA te bieden heeft? Kom dan onder het genot van een kop koffie eens geheel vrijblijvend kennismaken.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Hotel Spoorzicht & SPA heeft zich aangesloten bij het EnjoyHotels concept. Dit all-inclusive concept hebben wij in het hele hotel doorgevoerd. Dat houdt in dat wij vanaf heden (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via EnjoyHotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal  0,00