Home » Events & zaken » Workshops

Workshops

Kennis delen tijdens een workshop

Onze sfeervolle zalen zijn zeer geschikt voor het geven van workshops. De ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote groepen en zijn van alle gemakken voorzien. Uiteraard ontbreekt het u gedurende uw workshop aan niets: onze koks verzorgen graag uw lunch, diner en/of afsluitende borrel.

Hotel Spoorzicht & SPA is goed bereikbaar met de auto en de trein. Het hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van het treinstation van Loppersum. Tot laat in de avond rijdt er 2 keer per uur een trein in 25 minuten van en naar Groningen. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een ruime gratis parkeerplaats.

Ontspannen in onze SPA

Intensieve workshop gehad? Even bijtanken is dan wel zo fijn. Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een luxe SPA met onder andere diverse sauna’s, een Turks stoombad, binnenzwembad, jacuzzi en relaxruimte. Wilt u na uw workshop nog even ontspannen en tot rust komen dan bent u van harte welkom in onze SPA.

Overnachten

Ook uw meerdaagse workshops kunt u bij ons organiseren. Wij beschikken over ruim 31 comfortabele hotelkamers en 4 appartementen. U begint na uw ontbijt uitgerust aan het vervolg van uw workshop.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hotel Spoorzicht & SPA u te bieden heeft? Kom dan onder het genot van een kop koffie eens sfeer proeven en kennismaken.

Geachte gast,

Ons hotel, terras, SPA én restaurants zijn weer geopend!

Wij hopen u gauw weer te mogen begroeten in ons bedrijf.
Team Hotel Spoorzicht & SPA

0 Winkelwagen Totaal  0,00