Home » Hotel » Arrangementen » Herfst Arrangement

Herfst Arrangement

De herfst is een uitermate geschikte jaargetijde om lekker de natuur in te gaan. In de ommelanden kunt u fraaie fietstochten of lange wandelingen maken. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven op maar 20 minuten rijden van het hotel. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kunt u fijn winkelen en daarna wat drinken bij een van de vele horecagelegenheden die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dient u een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heeft u een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kunt u zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

 

Herfst Arrangement

U verblijft met dit arrangement voor 2 personen drie dagen en twee nachten bij Hotel Spoorzicht & SPA. Bij aankomst ontvangt een verfrissend welkomstdrankje. U kunt kiezen uit frisdrank, koffie, thee, huiswijn of een tapbiertje. Daarnaast kunt u twee keer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Na een actieve dag is het een ware traktatie om lekker te dineren in ons restaurant. U kunt genieten van een culinair 3-gangen verrassingsdiner van de chef.

Heeft u zin om even op te warmen in één van onze sauna's? Als hotelgast kunt u tegen 50% korting gebruik maken van onze luxe SPA. Bekijk hier de tarieven en openingstijden.


Van 29 december t/m 2 januari hebben wij geen ontbijt/lunch/diner. U kunt dan alleen overnachten bij ons.

 

Ontdek onze andere Acties en Arrangementen

Aangepaste openingstijden tot 18 december
Door de nieuwe maatregelen hebben wij per zondag 28 november aangepaste openingstijden voor de SPA en onze restaurants.
De SPA is momenteel alleen op vrijdag, zaterdag en zondag overdag geopend in blok 1. Van maandag t/m donderdag is de SPA gesloten.
Onze restaurants zijn van 12.30-17.00 uur geopend en tussen deze tijden kunt u á la carte bestellen. Hotelgasten kunnen na 17.00 uur eten en drankjes bestellen voor op de kamer.
————————-
Van 29 december t/m 2 januari hebben wij geen ontbijt/lunch/diner. U kunt dan alleen overnachten bij ons.
0 Winkelwagen Totaal £0.00