Home » Hotel » Arrangementen » Mini-vakantie met je gezin

Mini-vakantie met je gezin

Waar kun je beter de rust en ruimte opzoeken dan in de provincie Groningen? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de vele groene wandelroutes. Ben je meer van het fietsen? Huur een fiets en maak de meest fantastische tochten door de ommelanden. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Hier hebben we voldoende ruimte en kun je er veilig op uit.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kun je fijn winkelen en daarna neerstrijken op een van de vele terrasjes die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dien je een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heb je een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kun je zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

Mini-vakantie met je gezin

Je verblijft met dit arrangement vier dagen en drie nachten in de gloednieuwe, luxe appartementen van Hotel Spoorzicht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst kun je gelijk gaan borrelen met de fles prosecco en Groninger worst die klaar staan in het appartement. Over het ontbijt voor de eerste ochtend hoef je ook niet na te denken. Je kan zo aanschuiven bij het ontbijt in ons restaurant.

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen in onze SPA. Als onze gast kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de luxe SPA.

 

De prijs van dit arrangement is op basis van 2 personen. Wil je met meer mensen komen? Dat kan, voor elk extra persoon brengen wij €25,- p.p.p.n. in rekening.

Reserveren kan door te mailen naar info@hotelspoorzichtspa.nl

Wij zijn open!

Wij mogen open blijven maar wel met aangepaste maatregelen. Dit houdt in dat de restaurants van het hotel uitsluitend beschikbaar zijn voor onze hotelgasten.

U kunt nog steeds gebruik maken van de SPA. Helaas is het niet meer toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Wij bieden twee Wellness Foody-bags aan, meer informatie kunt u hier vinden.

0 Winkelwagen Totaal £0.00