Home » Hotel » Arrangementen » Mini-vakantie met je gezin

Mini-vakantie met je gezin

Waar kun je beter de rust en ruimte opzoeken dan in de provincie Groningen? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de vele groene wandelroutes. Ben je meer van het fietsen? Huur een fiets en maak de meest fantastische tochten door de ommelanden. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Hier hebben we voldoende ruimte en kun je er veilig op uit.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kun je fijn winkelen en daarna neerstrijken op een van de vele terrasjes die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dien je een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heb je een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kun je zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

Mini-vakantie met je gezin

Je verblijft met dit arrangement vier dagen en drie nachten in de gloednieuwe, luxe appartementen van Hotel Spoorzicht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst kun je gelijk gaan borrelen met de fles prosecco en Groninger worst die klaar staan in het appartement. Over het ontbijt voor de eerste ochtend hoef je ook niet na te denken. Je kan zo aanschuiven bij het ontbijt in ons restaurant.

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen in onze SPA. Als onze gast kun je tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de luxe SPA.

 

De prijs van dit arrangement is op basis van 2 personen. Wil je met meer mensen komen? Dat kan, voor elk extra persoon brengen wij €25,- p.p.p.n. in rekening.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Hotel Spoorzicht & SPA heeft zich aangesloten bij het EnjoyHotels concept. Dit all-inclusive concept hebben wij in het hele hotel doorgevoerd. Dat houdt in dat wij vanaf heden (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via EnjoyHotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00