Home » Hotel » Arrangementen » Mini-vakantie met je gezin

Mini-vakantie met je gezin

Waar kunt u beter de rust en ruimte opzoeken dan in de provincie Groningen? Trek uw wandelschoenen aan en ontdek de vele groene wandelroutes. Bent u meer van het fietsen? Huur een fiets en maak de meest fantastische tochten door de ommelanden. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Hier zijn de besmettingen uitzonderlijk laag en hebben we voldoende ruimte om er veilig op uit te gaan.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kunt u fijn winkelen en daarna neerstrijken op een van de vele terrasjes die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dient u een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heeft u een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kunt u zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

Mini-vakantie met je gezin

U verblijft met dit arrangement vier dagen en drie nachten in de gloednieuwe, luxe appartementen van Hotel Spoorzicht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst kunt u  gelijk gaan borrelen met de fles prosecco en Groninger worst die klaar staan in het appartement. Over het ontbijt voor de eerste ochtend hoeft u ook niet na te denken. U kunt zo aanschuiven bij het ontbijt in ons restaurant.

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen in onze SPA. Als onze gast kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de luxe SPA.

De prijs van dit arrangement is op basis van 2 personen. Wilt u met meer mensen komen? Dat kan, voor elk extra persoon brengen wij €25,- p.p.p.n. in rekening.

Reserveren kan door te mailen naar info@hotelspoorzichtspa.nl

Geachte gast,

Helaas is ons hotel evenals de SPA dicht t/m 9 mei wegens de lock down maatregelen omtrent COVID-19.

Wél kunt u nog onze Long Stay Appartementen huren. Kijk hier voor de mogelijkheden en om te reserveren.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@hotelspoorzichtspa.nl

Wij hopen u gauw weer te mogen begroeten in ons bedrijf.

Team Hotel Spoorzicht & SPA

0 Winkelwagen Totaal £0.00