Home » Hotel » Arrangementen » Ontdek ’t Noorden Arrangement

Ontdek ’t Noorden Arrangement

  • Restaurant dichtbij Eemshaven

Waar kun je beter de rust en ruimte opzoeken dan in de provincie Groningen? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de vele groene wandelroutes. Ben je meer van het fietsen? Huur een fiets en maak de meest fantastische tochten door de ommelanden. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Hier hebben we voldoende ruimte en kun je er veilig op uit.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven op maar 20 minuten rijden van het hotel. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kun je fijn winkelen en daarna neerstrijken op een van de vele terrasjes die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dien je een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heb je een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kun je zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

 

Ontdek 't Noorden Arrangement

Je verblijft met dit arrangement voor 2 personen drie dagen en twee nachten bij Hotel Spoorzicht & SPA. Bij aankomst ontvangt je wandel- en fietsroutes en een verfrissend welkomstdrankje. Je kan kiezen voor frisdrank, koffie, thee, huiswijn of een tapbiertje. Daarnaast kan je twee keer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen in ons binnenzwembad of jacuzzi (vanaf 1 juli gaan er ook een aantal sauna's open) en is het fijn vertoeven in de groene wellnesstuin*. Strijk neer op één van de relaxte ligbedjes en geniet van het zonnetje. Op ons zonovergoten terras kan er tevens geluncht en gedineerd worden. Toch liever binnen zitten? Dit kan in één van de twee restaurants die het hotel telt.

*Tot 1 september is de SPA uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en is het dragen van badkleding verplicht.

**Een extra bed is mogelijk voor €35,00 per nacht incl. ontbijt voor kinderen t/m 12 jaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Vanaf 13 september 2020 sluit Hotel Spoorzicht & SPA zich aan bij het Enjoy Hotels concept. Dit all-inclusive concept zullen wij in het hele hotel gaan doorvoeren. Dat houdt in dat wij vanaf 13 september (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via Enjoy Hotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00