Home » Hotel » Arrangementen » Uitwaai Arrangement

Uitwaai Arrangement

Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Wanneer u vanuit Loppersum de omgeving verkent wordt u verrast door prachtige vergezichten waar veel schilders door zijn geïnspireerd.

Prachtige wandel- en fietsroutes

Het Uitwaai Arrangement nodigt u uit om deze mooie omgeving te voet en met de fiets te verkennen. U verblijft met dit arrangement drie dagen bij Hotel Spoorzicht. Bij aankomst ontvangt u wandel- en fietsroute kaartjes en een verfrissend welkomstdrankje. U kunt kiezen voor frisdrank, koffie, thee, huiswijn of een tapbiertje. Onze receptionist(e) vertelt u graag welke routes echte aanraders zijn en welke bezienswaardigheden passen bij uw interesses.

Actief de regio verkennen

Met dit arrangement start u iedere dag fris en gezond met een heerlijk ontbijt. Kies zelf uit welke verse broodjes u voldoende energie geven om de rest van de dag actief de regio te verkennen. Na een actieve dag geniet u van een lekker drankje op ons terras of een smaakvol diner in ons sfeervolle restaurant. U zult snel merken dat het restaurant een echte culinaire parel is waar u heerlijk kunt dineren.

Geniet tijdens het verblijf van een gratis saunaronde

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen en op de warmen in de sauna. Daarom mag u vanaf 16.00 uur s ’middags op aanvraag gebruik maken van onze houtgestookte sauna. U kunt bijvoorbeeld voor of na het diner opwarmen in deze traditionele Finse sauna. De combinatie van de rustieke houtgeur en rustgevende verlichting maken deze sauna de perfecte aanvulling op een verblijf waarvan u optimaal zult genieten.

0 Winkelwagen Totaal £0.00