Home » Hotel » Arrangementen » Wine, Dine & Stay Arrangement

Wine, Dine & Stay Arrangement

Verborgen in het sfeervolle, Groningse dorp Loppersum vindt u een culinaire parel. Met het Wine, Dine & Stay Arrangement kunt u zich laten verwennen door de kunstenaar achter deze culinaire parel; chef-kok Sander.

Gastronomische ontdekkingsreis

Het Wine, Dine & Stay Arrangement bevat een 3-gangen verrassingsdiner van de chef met een heerlijk, bijpassend glas wijn. De chef combineert een smaakvol gerecht moeiteloos met perfecte afwerking. Wanneer de eerste gang op tafel verschijnt ziet u gelijk met hoeveel oog voor detail wordt gewerkt. U wordt al verliefd op het gerecht voordat u een hap heeft genomen. De uitgebalanceerde smaken smelten op uw tong. Laat u door de chef meenemen op een gastronomische ontdekkingsreis. Het bedienend personeel helpt u graag met het uitzoeken van een heerlijke, bijpassende huiswijn om het diner compleet te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Merlot, Cabarnet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rosé of Zoete witte wijn.

Het rustieke Loppersum

Wanneer u verzadigd bent van het romantische diner in ons sfeervolle restaurant loopt u zo naar uw hotelkamer. U overnacht in een ruime Superieur kamer met ligbad. De volgende ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet, zodat u opgeladen en met nieuwe energie de omgeving verkent. Denk bijvoorbeeld aan de gezellig stad Groningen of het authentieke Appingedam. Dit arrangement combineert moeiteloos met een bezoek aan de gezellige stad Groningen terwijl u verblijft in het rustieke Loppersum.

U betaalt voor dit arrangement slechts € 79,50 p.p.

 

0 Winkelwagen Totaal £0.00