Home » Hotel » Faciliteiten » Restaurant

Restaurant

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken in Hotel Spoorzicht & SPA. In onze sfeervolle restaurants, kunt u genieten van heerlijke gerechten die ons keukenteam met veel plezier en passie voor u bereidt.

Ontbijt: een goed begin van de dag!

In het restaurant van de nieuwe vleugel verwelkomen wij u graag voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierbij heeft u keuze uit verschillende drankjes, ontbijtgranen, diverse soorten brood, eieren, beleg, fruit en yoghurt/kwark. Ook als u niet bij ons overnacht, kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet. U betaalt voor het ontbijt €15,00 per persoon per dag.

  • Maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 10.00 uur
  • Zaterdag & zondag van 7.30 uur tot 10.30 uur

Kopje koffie, lunch en diner

U kunt de hele dag terecht in ons hotel-restaurant. Met haar authentieke sfeer en centrale ligging in Loppersum is het restaurant een ideale locatie om even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of diner, zowel privé als zakelijk.

 

Terras

Tijdens de lente- en zomermaanden is het goed toeven op ons terras. Het terras bevindt zich aan de zijkant van hotel Spoorzicht en heeft een leuke uitkijk terwijl u geniet van uw drankje, lunch of diner.

0 Winkelwagen Totaal £0.00