Home » Hotel » Faciliteiten » Restaurant

Restaurant

Ook de inwendige mens komt aan zijn trekken in Hotel Spoorzicht & SPA. In onze twee sfeervolle restaurants, een in het hotel en een in de SPA, kunt u genieten van heerlijke gerechten die ons keukenteam met veel plezier en passie voor u bereidt.

Ontbijt: een goed begin van de dag!

In ons SPA-restaurant verwelkomen wij u graag voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Hierbij heeft u keuze uit verschillende drankjes, ontbijtgranen, diverse soorten brood, eieren, beleg, fruit en yoghurt/kwark. Ook als u niet bij ons overnacht, kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet. U betaalt voor het ontbijt €14,50 per persoon per dag.

  • Maandag t/m vrijdag van 06:30 uur tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag van 07:30 uur tot 10:00 uur

Kopje koffie, lunch en diner

U kunt de hele dag terecht in ons hotel-restaurant. Met haar authentieke sfeer en centrale ligging in Loppersum is het restaurant een ideale locatie om even bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of diner, zowel privé als zakelijk.

U kunt van maandag tot en met zaterdag van 12:00 uur tot 21:00 uur, en op zondag van 12:00 uur tot 20:00 uur gebruik maken van onze lunch- en dinerkaart.

Terras

Tijdens de lente- en zomermaanden is het goed toeven op ons terras. Het terras bevindt zich aan de voorkant van hotel Spoorzicht en heeft een leuke uitkijk terwijl u geniet van uw drankje, lunch of diner.

Wij zijn weer open!

Het hotel is weer open! Ook de terrassen en restaurants zijn weer open. De SPA is tot 1 september uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten (in deze periode is het dragen van badkleding verplicht).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00