Home » Hotel » Faciliteiten » SPA

SPA

  • Spa in de buurt van Eemshaven

Een hotel en SPA onder één dak vormen een geweldige combinatie om volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen. SPA Loppersum maakt deel uit van het hotel en biedt u luxe faciliteiten in een sfeervolle ambiance. Hier kunt u in alle rust genieten in de vijf verschillende sauna’s, het Turks stoombad, de jacuzzi, het binnenzwembad of de rustruimte. Voor een lekker hapje en drankje neemt u plaats in het SPA-restaurant.

De SPA is zowel toegankelijk voor hotel- als dag gasten. Vanuit het hotel is de SPA rechtstreeks bereikbaar. U kunt dus zo in uw badjas vanuit uw hotelkamer de sauna in. Toegang tot de SPA maakt deel uit van veel van onze hotelarrangementen. Indien dit niet het geval is en u gebruik wenst te maken van de SPA betaalt u als hotelgast een gereduceerd tarief van €12,50 per persoon. Gebruik van badkleding is niet toegestaan in de SPA.

Openingstijden

De SPA is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. U kunt kiezen uit onderstaande tijdsblokken. Het maken van een reservering is verplicht.

  • Blok 1: Dagentree van 11.00 uur tot 16.00 uur
  • Blok 2: Avondentree van 17.00 tot 22.00 uur
0 Winkelwagen Totaal £0.00