Home » Hotel » Faciliteiten » SPA

SPA

  • Spa in de buurt van Eemshaven

Een hotel en SPA onder één dak vormen een geweldige combinatie om volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen. SPA Loppersum maakt deel uit van het hotel en biedt u luxe faciliteiten in een sfeervolle ambiance. Hier kunt u in alle rust genieten in de vijf verschillende sauna’s, het Turks stoombad, de jacuzzi, het binnenzwembad of de rustruimte. Voor een lekker hapje en drankje neemt u plaats in het SPA-restaurant.

De SPA is zowel toegankelijk voor hotel- als dag gasten. Vanuit het hotel is de SPA rechtstreeks bereikbaar. U kunt dus zo in uw badjas vanuit uw hotelkamer de sauna in. Toegang tot de SPA maakt deel uit van veel van onze hotelarrangementen. Indien dit niet het geval is en u gebruik wenst te maken van de SPA betaalt u als hotelgast een gereduceerd tarief van €10,00 per persoon. Gebruik van badkleding is niet toegestaan in de SPA.

Openingstijden

  • Maandag t/m donderdag 11:00 uur tot 22:00 uur
  • Vrijdag en zaterdag: 11:00 uur tot 22:30 uur
  • Zondag: 11:00 uur tot 21:00 uur
Enjoy Hotels

Geachte gast,

Vanaf 13 september 2020 sluit Hotel Spoorzicht & SPA zich aan bij het Enjoy Hotels concept. Dit all-inclusive concept zullen wij in het hele hotel gaan doorvoeren. Dat houdt in dat wij vanaf 13 september (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via Enjoy Hotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00