Home » Restaurant » High Beer

Kom bij ons genieten van een High Beer

Zin in een gezellige middag borrelen? Wat dacht u van een High Beer? Dit is de tegenhanger van de High Tea. Waarbij de thee natuurlijk wordt verruild voor heerlijke, koude biertjes. Dit is een ideaal arrangement voor bijvoorbeeld een zondagmiddag. Spreek af met vrienden of een bier liefhebbende partner en ontspan, praat bij en geniet.

Tijdens een High Beer proeft u 2 of 3 heerlijke biertjes naar keuze van de kaart terwijl u op ons zonnige terras of in ons sfeervolle restaurant zit.

Inhoud

Dit arrangement bestaat uit:

  • 2 of 3 biertjes naar keuze van de kaart.
  • Een goed gevulde schaal hapjes met onder andere oude kaas, gemarineerde olijven, tortilla chips met salsa dip, droge worst en gefrituurde hapjes.

Soorten bier

U kunt kiezen uit verschillende soorten bier van onze kaart. Zoals bijvoorbeeld:

  • Brand pilsener
  • Affligem Blond, Tripel of Dubbel
  • Brand IPA
  • Wieckse Witte
  • Seizoensbieren

Allergieën?

Mochten er speciale dieetwensen of allergieën zijn dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden. Het is wel handig om dit van tevoren aan ons door te geven. Indien er personen van uw gezelschap geen bier drinken kunnen zij twee of drie andere drankjes naar keuze bestellen zoals wijn of frisdrank.

Reserveren

U kunt bij ons iedere dag genieten van een High Beer. Het is wel handig om van tevoren even te reserveren via info@hotelspoorzichtspa.nl of 0596-571592. 

 

Welkom

Alle faciliteiten van het hotel en de SPA zijn geopend!

Onze horeca is open voor hotelgasten. Bekijk hier onze aantrekkelijke arrangementen met o.a. diner of wellness.

Reserveer online een SPA bezoek i.c.m. een Foody-bag  ‘to go’. Meer informatie kunt u hier vinden.

0 Winkelwagen Totaal £0.00