Home » Spa » Acties » Postkaart

Postkaart

Geniet van de sfeervolle SPA met de aanbieding van de postkaart!

Met deze postkaart profiteert u tot en met 17 mei 2020 van een aantrekkelijke korting op uw SPA entree en op een het Wellness Arrangement. De SPA heeft vorig jaar een complete upgrade gehad. U kunt nu bubbelen in een nieuw bubbelbad onder de sterrenhemel. De nieuwe glazen pui geeft u vanuit het verwarmde binnenbad een prachtig uitzicht op de tuin.

 

Reserveer een ontspannen bezoek

Om gebruik te kunnen maken van de postkaartacties is reserveren verplicht. Het SPA bezoek reserveert u gemakkelijk via de reserveerknop hiernaast. De SPA is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.
Houd de postkaart bij de hand, want voor de reservering heeft u uw persoonlijke vouchercode nodig. De vouchercode vindt u op de postkaart boven uw adresgegevens.
Het invoeren van de vouchercode is hoofdlettergevoelig.

 

Het Wellness Arrangement

Wilt u graag langer genieten van de SPA? Reserveer dan het Wellness Arrangement met overnachting. Met de postkaart betaalt u maar €54,50 p.p. i.p.v. €59,50 p.p. U kunt het Wellness Arrangement reserveren via deze pagina. Op vertoon van de postkaart wordt de korting verrekend bij de receptie.

Heeft u geen postkaart ontvangen of bent u uw postkaart kwijtgeraakt dan is het helaas niet mogelijk  om gebruik te maken van deze acties.
Uiteraard kunt u wel gebruik maken van het Wellness Arrangement of een van onze andere acties.

 

 

Wij gaan weer open!

Op vrijdag 29 mei gaan wij weer open (behalve de sauna).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00