Home » Spa » Acties » Postkaart

Postkaart

Geniet van de sfeervolle SPA met de aanbieding van de postkaart!

Met deze postkaart profiteert u tot en met 17 mei 2020 van een aantrekkelijke korting op uw SPA entree en op een het Wellness Arrangement. De SPA heeft vorig jaar een complete upgrade gehad. U kunt nu bubbelen in een nieuw bubbelbad onder de sterrenhemel. De nieuwe glazen pui geeft u vanuit het verwarmde binnenbad een prachtig uitzicht op de tuin.

 

Reserveer een ontspannen bezoek

Om gebruik te kunnen maken van de postkaartacties is reserveren verplicht. Het SPA bezoek reserveert u gemakkelijk via de reserveerknop hiernaast. De SPA is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.
Houd de postkaart bij de hand, want voor de reservering heeft u uw persoonlijke vouchercode nodig. De vouchercode vindt u op de postkaart boven uw adresgegevens.
Het invoeren van de vouchercode is hoofdlettergevoelig.

 

Het Wellness Arrangement

Wilt u graag langer genieten van de SPA? Reserveer dan het Wellness Arrangement met overnachting. Met de postkaart betaalt u maar €54,50 p.p. i.p.v. €59,50 p.p. U kunt het Wellness Arrangement reserveren via deze pagina. Op vertoon van de postkaart wordt de korting verrekend bij de receptie.

Heeft u geen postkaart ontvangen of bent u uw postkaart kwijtgeraakt dan is het helaas niet mogelijk  om gebruik te maken van deze acties.
Uiteraard kunt u wel gebruik maken van het Wellness Arrangement of een van onze andere acties.

 

 

Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen

Hotelgasten zijn welkom t/m donderdag 19 maart.

Ontbijt & diner wordt onder aangepaste omstandigheden verzorgd.

SPA & RESTAURANT zijn gesloten tot en met 5 april a.s.

We kijken ernaar uit u vanaf maandag 6 april weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00