Home » Spa » Arrangementen » Mini-vakantie met je gezin (4-5 pers)

Mini-vakantie met je gezin (4-5 pers)

Waar kun je beter de rust en ruimte opzoeken dan in de provincie Groningen? Trek je wandelschoenen aan en ontdek de vele groene wandelroutes. Ben je meer van het fietsen? Huur een fiets en maak de meest fantastische tochten door de ommelanden. Hotel Spoorzicht & SPA ligt midden tussen de Groningse weilanden in het rustieke dorp Loppersum. Hier hebben we voldoende ruimte en kun je er veilig op uit.

Ook in de stad Groningen valt er genoeg te beleven. De rijke historie van deze Hanzestad is nog steeds goed te zien in de oude binnenstad met zijn mooie pakhuizen en vele bruggetjes. In het centrum kun je fijn winkelen en daarna neerstrijken op een van de vele terrasjes die de stad telt. Voor een spectaculair uitzicht over de stad dien je een bezoek te brengen aan het Forum. Vanaf het dakterras heb je een panoramische view op 45 meter hoogte! Met mooi weer én een beetje geluk, kun je zelfs Schiermonnikoog zien liggen.

De stad Appingedam ligt op een kwartiertje rijden van het hotel en heeft veel bezienswaardigheden. De stad is bij uitstek geschikt om vanaf het water te ontdekken. Huur een bootje en vaar langs de beroemde hangende keukens.

Mini-vakantie met je gezin

Je verblijft met dit arrangement vier dagen en drie nachten in de gloednieuwe, luxe appartementen van Hotel Spoorzicht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst kun je gelijk gaan borrelen met de fles prosecco en Groninger worst die klaar staan in het appartement. Over het ontbijt voor de eerste ochtend hoef je ook niet na te denken. Wij bezorgen die ochtend een mand vol met lekkers voor je deur. Wil je de rest van de dagen ook ontbijten? Dan kan dat voor €14,50 p.p.p.d in het restaurant of wij zetten weer een mand voor je deur.

Na een actieve dag is het een ware traktatie om te ontspannen in ons binnenzwembad of jacuzzi (vanaf 1 juli gaan er ook een aantal sauna's open) en is het fijn vertoeven in de groene wellnesstuin*. Strijk neer op één van de relaxte ligbedjes en geniet van het zonnetje. Op ons zonovergoten terras kan er tevens geluncht en gedineerd worden. Toch liever binnen zitten? Dit kan in één van de twee restaurants die het hotel telt.

 

*Tot 1 september 2020 is de SPA uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en is het dragen van badkleding verplicht.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Vanaf 13 september 2020 sluit Hotel Spoorzicht & SPA zich aan bij het Enjoy Hotels concept. Dit all-inclusive concept zullen wij in het hele hotel gaan doorvoeren. Dat houdt in dat wij vanaf 13 september (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via Enjoy Hotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00