Home » Hotel » Arrangementen » Bier en Burger Arrangement

Bier en Burger Arrangement

Kom culinair genieten in ons karakteristieke hotel midden in het Groninger landschap met het Bier en Burger Arrangement.

Bier en burgers op een zonnig terras

Vanuit Hotel Spoorzicht verken je gemakkelijk de prachtige omgeving. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant of op ons terras in de zon voor bier en een burger. Onze chef maakt zijn speciale signatuur burger die perfect combineert met het krachtige bier van Affligem. Je kunt natuurlijk ook een ander biertje kiezen van de kaart, mocht de Affligem niet je smaak zijn.

Inclusief overnachting in ruime Deluxe kamer 

Aansluitend overnacht je in een van onze ruime Deluxe kamers met ligbad en/of douche en geniet na een goede nachtrust van een heerlijk ontbijtbuffet. Om te ontspannen kun je gebruik maken van ons binnenzwembad of jacuzzi (vanaf 1 juli gaan er ook een aantal sauna's open) en is het fijn vertoeven in de groene wellnesstuin*. Strijk neer op één van de relaxte ligbedjes en geniet van het zonnetje. Op ons zonovergoten terras kan er tevens geluncht en gedineerd worden. Toch liever binnen zitten? Dit kan in één van de twee restaurants die het hotel telt. U betaalt slechts €129,00 euro voor het Bier en Burger Arrangement.

 

*Tot 1 september is de SPA uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en is het dragen van badkleding verplicht.

Wij zijn weer open!

Het hotel is weer open! Ook de terrassen en restaurants zijn weer open. De SPA is tot 1 september uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten (in deze periode is het dragen van badkleding verplicht).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00