Home » Hotel » Arrangementen » Diner Arrangement

Diner Arrangement

Zet de tijd even stil en gun jezelf alle rust met het Diner Arrangement van Hotel Spoorzicht & SPA. Hotel Spoorzicht & SPA is gevestigd in een monumentaal pand waar het misschien lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Als gast zul je merken dat dit hotel beschikt over een voortreffelijk restaurant en een luxe SPA, voorzien van de modernste faciliteiten.

Ontspanning in de SPA

Ons hotel beschikt over een luxe SPA voorzien van geweldige wellnessfaciliteiten waar je heerlijk tot jezelf kan komen. Om te ontspannen kun je gebruik maken van ons binnenzwembad of jacuzzi (vanaf 1 juli gaan er ook een aantal sauna's open) en is het fijn vertoeven in de groene wellnesstuin*. Strijk neer op één van de relaxte ligbedjes en geniet van het zonnetje. Op ons zonovergoten terras kan er tevens geluncht en gedineerd worden. Toch liever binnen zitten? Dit kan in één van de twee restaurants die het hotel telt.

Lekker eten en drinken

Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook gedacht. Een 2-gangen verrassingsdiner maakt deel uit van dit arrangement. Je bent welkom in ons sfeervolle hotel-restaurant of in het SPA-restaurant.

 

*Tot 1 september is de SPA uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en is het dragen van badkleding verplicht.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
Wij zijn weer open!

Het hotel is weer open! Ook de terrassen en restaurants zijn weer open. De SPA is tot 1 september uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten (in deze periode is het dragen van badkleding verplicht).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00