Home » Hotel » Arrangementen » Diner Arrangement

Diner Arrangement

Zet de tijd even stil en gun jezelf alle rust met het Diner Arrangement van Hotel Spoorzicht & SPA. Hotel Spoorzicht & SPA is gevestigd in een monumentaal pand waar het misschien lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. Als gast zul je merken dat dit hotel beschikt over een voortreffelijk restaurant en een luxe SPA, voorzien van de modernste faciliteiten.

Ontspanning in de SPA

Ons hotel beschikt over een luxe SPA voorzien van geweldige wellnessfaciliteiten waar je heerlijk tot jezelf kan komen. Om te ontspannen kun je gebruik maken van ons binnenzwembad of jacuzzi (vanaf 1 juli gaan er ook een aantal sauna's open) en is het fijn vertoeven in de groene wellnesstuin*. Strijk neer op één van de relaxte ligbedjes en geniet van het zonnetje. Op ons zonovergoten terras kan er tevens geluncht en gedineerd worden. Toch liever binnen zitten? Dit kan in één van de twee restaurants die het hotel telt.

Lekker eten en drinken

Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook gedacht. Een 2-gangen verrassingsdiner maakt deel uit van dit arrangement. Je bent welkom in ons sfeervolle hotel-restaurant of in het SPA-restaurant.

 

*Tot 1 september is de SPA uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten en is het dragen van badkleding verplicht.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Spoorzicht cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
Enjoy Hotels

Geachte gast,

Vanaf 13 september 2020 sluit Hotel Spoorzicht & SPA zich aan bij het Enjoy Hotels concept. Dit all-inclusive concept zullen wij in het hele hotel gaan doorvoeren. Dat houdt in dat wij vanaf 13 september (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via Enjoy Hotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00