Home » Hotel » Kamers

Hotel Spoorzicht & SPA Kamers en appartementen

Hotel Spoorzicht & SPA is een bestemming waar iedereen zich thuis voelt, of u nu een zakelijk of toeristisch bezoek brengt. Onze 26 kamers, waarvan 6 in het monumentale gebouw, zijn knus ingericht en ademen elk een eigen sfeer uit. Deze hotelkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings, badkamer met douche of bad, toilet, televisie en een werkplek.
Daarnaast zijn er in juli 2021, door de aanbouw van een nieuwe vleugel, 37 splinternieuwe kamers toegevoegd. Deze state of the art kamers zijn voorzien van airco, stijlvolle badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en extra lange bedden (2,10 m).
In het hotel, restaurant en in de appartementen heeft u de beschikking over gratis WiFi. Alle kamers zijn exclusief ontbijt. Ons uitgebreide ontbijtbuffet is bij te boeken voor €12,50 per persoon per dag.

De 7 luxe long stay appartementen maken uw lange verblijf nog aangenamer. Ze zijn gevestigd in het statige oude Raadhuis en zijn van alle gemakken voorzien.  De sfeervolle, luxe én royale appartementen zijn uniek in de regio. Ze zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur.

 

Met korting ontspannen in de SPA

Ons hotel beschikt over een volwaardige SPA met verschillende sauna’s, baden, een ruim binnenzwembad en een heerlijk groene binnentuin.
Tijdens uw verblijf kunt u tegen een gereduceerd tarief heerlijk tot rust komen en ontspannen in onze SPA. Voor een ontspannende massage of verzorgende beautybehandeling kunt u terecht in onze salon. Als onze gast ontvangt u naast korting op de SPA entree ook 10% korting op massages en beautybehandelingen. Wij raden u aan om deze voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

Long Stay Appartementen

Luxe, royale long stay appartementen voorzien van alle gemakken.

vanaf
€139,00
Meer info
Hotelkamers

Luxe één- en tweepersoonskamers. Exclusief ontbijt.

vanaf
€79,00
Meer info

Kamers & Appartementen Reserveer overnachting Meer informatie
Events & Zaken doen Offerte opvragen Meer informatie

Per 25 september a.s. zijn wij verplicht om uw Coronatoegangsbewijs te scannen bij de ingang. Met het coronatoegangsbewijs kunt u laten zien dat u gevaccineerd bent, onlangs van COVID-19 hersteld bent of negatief getest bent. De coronapas kan zowel digitaal als op papier zijn.
Het tonen van dit bewijs is verplicht voor ons hotel, SPA & restaurants. Op het terras is het bewijs niet nodig.

0 Winkelwagen Totaal £0.00