Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 7 – Tweekamer Loft Appartement 60m2

Appartement 7 – Tweekamer Loft Appartement 60m2

Dit sfeervolle, luxe én royale loft appartement bestaat uit een woonkamer met slaapkamer op de vide en 1 aparte slaapkamer (60m2). Dit bijzondere appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. De badkamer bestaat uit een bad en een ruime inloopdouche. Het appartement is geschikt voor 4-6 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte en binnenplaats beschikbaar. De SPA (badkleding niet toestaan) en de groene wellnesstuin kunnen tegen een gereduceerd tarief van €12,50 worden bijgeboekt. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant, de beauty behandelingen en de wasservice.

Deze prijs is op basis van 2 personen. Vanaf 3 personen is het €25,- extra per persoon per nacht. Het minimum verblijf is 3 nachten. Voor een verblijf langer dan 3 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Op dit appartement zit een borg van €150,00. Dit kunt u tijdens het inchecken contant of via pin voldoen.

Per 25 september a.s. zijn wij verplicht om uw Coronatoegangsbewijs te scannen bij de ingang. Met het coronatoegangsbewijs kunt u laten zien dat u gevaccineerd bent, onlangs van COVID-19 hersteld bent of negatief getest bent. De coronapas kan zowel digitaal als op papier zijn.
Het tonen van dit bewijs is verplicht voor ons hotel, SPA & restaurants. Op het terras is het bewijs niet nodig.

0 Winkelwagen Totaal £0.00