Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 7 – Tweekamer Loft Appartement 60m2

Appartement 7 – Tweekamer Loft Appartement 60m2

Dit sfeervolle, luxe én royale loft appartement bestaat uit een woonkamer met slaapkamer op de vide en 1 aparte slaapkamer (60m2). Dit bijzondere appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. De badkamer bestaat uit een bad en een ruime inloopdouche. Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte beschikbaar. Het zwembad en de groene binnentuin zijn vrij te betreden. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant, de beauty behandelingen en de wasservice.

Het minimum verblijf is 3 nachten. Voor een verblijf langer dan 6 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij gaan weer open!

Op vrijdag 29 mei gaan wij weer open (behalve de sauna).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00