Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 1 – Driekamer Appartement

Appartement 1 – Driekamer Appartement

Dit sfeervolle, luxe én royale appartement bestaat uit een woonkamer met twee slaapkamers (82m2). Het appartement bevindt zich op de begane grond van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en de grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. De bijzondere badkamer omhuld in zoutsteen is een oase van rust. Zoutsteen heeft o.a. een reinigende en revitaliserend werking. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte beschikbaar. Het zwembad en de groene binnentuin zijn vrij te betreden. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant, de beauty behandelingen en de wasservice.

Het minimum verblijf is 3 nachten. Voor een verblijf langer dan 6 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij gaan weer open!

Op vrijdag 29 mei gaan wij weer open (behalve de sauna).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00