Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 1 – Driekamer Appartement 82m2

Appartement 1 – Driekamer Appartement 82m2

Dit sfeervolle, luxe én royale appartement bestaat uit een woonkamer met twee slaapkamers (82m2). Het appartement bevindt zich op de begane grond van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en de grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. De bijzondere badkamer omhuld in zoutsteen is een oase van rust. Zoutsteen heeft o.a. een reinigende en revitaliserende werking. Naast een ruime woonkamer zijn er twee slaapkamers waarvan één met twee eenpersoonsbedden en de andere slaapkamer met een stapelbed. Het appartement is geschikt voor maximaal 5 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte en binnenplaats beschikbaar. De SPA (badkleding verplicht) en de groene wellnesstuin zijn vrij te betreden. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant, de beauty behandelingen en de wasservice.

Het minimum verblijf is 3 nachten. Voor een verblijf langer dan 3 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Op dit appartement zit een borg van €150,00. Dit kunt u tijdens het inchecken contant of via pin voldoen.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Vanaf 13 september 2020 sluit Hotel Spoorzicht & SPA zich aan bij het Enjoy Hotels concept. Dit all-inclusive concept zullen wij in het hele hotel gaan doorvoeren. Dat houdt in dat wij vanaf 13 september (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via Enjoy Hotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal £0.00