Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 2 – Vierkamer Appartement

Appartement 2 – Vierkamer Appartement

Dit unieke appartement bestaat uit een woonkamer en drie slaapkamers met een badkamer en suite (64m2). Perfect om te delen met vrienden of familie. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte beschikbaar. Het zwembad en de groene binnentuin zijn vrij te betreden. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant, de beauty behandelingen en de wasservice.

De vanaf prijs is op basis van 2 personen. Voor elke extra kamer die in gebruik wordt genomen komt er €75,00 per nacht bij. Het minimum verblijf is 3 nachten. Voor een verblijf langer dan 6 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Wij gaan weer open!

Op vrijdag 29 mei gaan wij weer open (behalve de sauna).

We kijken ernaar uit u weer te begroeten in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal £0.00