Home » Hotel » Kamers » Long Stay Appartementen » Appartement 2 – Vierkamer Appartement 65m2

Appartement 2 – Vierkamer Appartement 65m2

Dit unieke appartement bestaat uit een woonkamer en drie slaapkamers met een badkamer en suite (65m2). Perfect om te delen met collega's, vrienden of familie. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het oude Raadhuis en de historische kenmerken en grote ramen geven de ruimte een karakteristieke uitstraling. Het appartement is geschikt voor maximaal 5 personen.

Alle long stay appartementen zijn geklimatiseerd en voorzien van een luxe keuken met hoogwaardig inbouwapparatuur. De appartementen worden wekelijks schoongemaakt en voorzien van nieuw beddengoed. Om de drie dagen worden de handdoeken verwisseld. Tevens is er een gemeenschappelijke wasruimte en binnenplaats beschikbaar. De SPA en de groene wellnesstuin kunnen worden bijgeboekt. Gasten kunnen tegen betaling gebruik maken van alle andere faciliteiten van het hotel waaronder het restaurant.

Deze prijs is op basis van 2 personen. Vanaf 3 personen is het €25,- extra per persoon per nacht. Voor een verblijf langer dan 3 weken kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Op dit appartement zit een borg van €150,00. Dit kunt u tijdens het inchecken contant of via pin voldoen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00