Home » Algemene voorwaarden vooruit betalen

Algemene voorwaarden vooruit betalen

Informatie online reserveren met vooruit betalen

U heeft ervoor gekozen uw reservering vooruit te betalen en ontvangt 10% korting. De korting geldt niet op cadeaukaarten, acties en/of arrangementen.

Voorwaarden

  • Het reserveren van een SPA-entree, massages, beautybehandelingen en overnachtingen is op basis van beschikbaarheid. Indien blijkt dat uw reservering niet verwerkt kan worden, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • De door u gekozen behandelingen zullen door ons binnen uw aangegeven aankomst- en vertrektijd ingepland worden. Over de definitieve tijden kan vooraf niet worden gecommuniceerd.
  • Indien u een behandeling heeft gereserveerd, dan verneemt u bij aankomst hoe laat uw behandeling is ingepland. Deze kan een half uur na de door u opgegeven aankomsttijd ingepland zijn. Het is daarom belangrijk dat u aanwezig bent op de aangegeven aankomsttijd. Indien u te laat aankomt is een eventuele verkorting of uitval van de behandeling voor uw eigen rekening.
  • Een SPA-entree in combinatie met behandelingen kunnen online tot 18:00 uur op de dag voorafgaand aan uw bezoek worden gereserveerd. Is het na 18:00 uur op de dag voorafgaand aan uw bezoek dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 0596 – 57 15 92.
  • Het is niet mogelijk om uw SPA-bezoek met vooruit betalen te annuleren, te verzetten of in te wisselen voor contanten. Het is wel mogelijk om iemand anders gebruik te laten maken van uw reservering; deze is niet persoonsgebonden.
  • Wij behouden het recht uw aanvraag, ondanks vooruitbetaling, te weigeren of te annuleren. Hierbij krijgt u het eventueel vooruitbetaalde bedrag teruggestort op uw bankrekening.
  • Indien u na 2 werkdagen niets van ons heeft vernomen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Het kan dan zijn dat uw reservering niet goed is ontvangen.
  • Door gebruik te maken van online reserveren met vooruit betalen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00