Home » Algemene voorwaarden vooruit betalen

Algemene voorwaarden vooruit betalen

Informatie online reserveren met vooruit betalen

U heeft ervoor gekozen uw reservering vooruit te betalen en ontvangt 10% korting. De korting geldt niet op cadeaukaarten, acties en/of arrangementen.

Voorwaarden

  • Het reserveren van een SPA-entree, massages, beautybehandelingen en overnachtingen is op basis van beschikbaarheid. Indien blijkt dat uw reservering niet verwerkt kan worden, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • De door u gekozen behandelingen zullen door ons binnen uw aangegeven aankomst- en vertrektijd ingepland worden. Over de definitieve tijden kan vooraf niet worden gecommuniceerd.
  • Indien u een behandeling heeft gereserveerd, dan verneemt u bij aankomst hoe laat uw behandeling is ingepland. Deze kan een half uur na de door u opgegeven aankomsttijd ingepland zijn. Het is daarom belangrijk dat u aanwezig bent op de aangegeven aankomsttijd. Indien u te laat aankomt is een eventuele verkorting of uitval van de behandeling voor uw eigen rekening.
  • Een SPA-entree in combinatie met behandelingen kunnen online tot 18:00 uur op de dag voorafgaand aan uw bezoek worden gereserveerd. Is het na 18:00 uur op de dag voorafgaand aan uw bezoek dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 0596 – 57 15 92.
  • Het is niet mogelijk om uw SPA-bezoek met vooruit betalen te annuleren, te verzetten of in te wisselen voor contanten. Het is wel mogelijk om iemand anders gebruik te laten maken van uw reservering; deze is niet persoonsgebonden.
  • Wij behouden het recht uw aanvraag, ondanks vooruitbetaling, te weigeren of te annuleren. Hierbij krijgt u het eventueel vooruitbetaalde bedrag teruggestort op uw bankrekening.
  • Indien u na 2 werkdagen niets van ons heeft vernomen, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Het kan dan zijn dat uw reservering niet goed is ontvangen.
  • Door gebruik te maken van online reserveren met vooruit betalen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

SPA Loppersum gesloten

Onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA is van 3 juni t/m 1 november 2019 gesloten in verband met een uitgebreide upgrade. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00