Home » Events & zaken

Een passende ruimte voor elke gelegenheid

Hotel Spoorzicht & SPA heeft alles in huis om uw vergadering, verjaardagsfeest, trouwerij, borrel of zakelijk evenement tot een succes te maken. Heeft u iets te organiseren? Wij denken graag met u mee. We hebben 5 sfeervolle zalen, vergaderruimtes, 2 restaurants en een luxe SPA.

Alle voorzieningen
Hotel Spoorzicht & SPA heeft alle voorzieningen in huis om uw event te ondersteunen. Denk aan draadloos internet, beamers, flipovers etc. Ook is het mogelijk om na uw evenement, te ontspannen in onze luxe SPA en binnenzwembad.

Culinair genieten
Hotel Spoorzicht & SPA beschikt over een eigentijds restaurant. Onze koks verrassen u en uw gasten graag met onze uitgebreide kaart voor lunch en diner. Blijft u overnachten, dan kunt u genieten van een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. Heeft u specifieke wensen? Onze koks staan voor u klaar!

Zakelijk overnachten
Hotel Spoorzicht & SPA is een goede uitvalsbasis als u zakelijke gasten uit het buitenland ontvangt. U verblijft in een rustgevende sfeer en binnen 15 minuten bent u in de Eemshaven of Delfzijl. Blijven u en uw gast(en) regelmatig overnachten? Dan bieden wij u graag een speciaal tarief aan.

Zalen

Krijg een indruk van onze zalen.

Meer informatie
Zakelijke bijeenkomst

Congres, seminar, receptie, bedrijfsfeest.

Meer informatie
Vergadering

Vergaderen in een ontspannen sfeer.

Meer informatie
Training

Training, opleiding, workshop.

Meer informatie
Feest

Verjaardag, vrijgezellenfeest, trouwerij, diploma-uitreiking

Meer informatie
Borrel/lunch/diner

Borrel, besloten lunch of diner, koffietafel.

Meer informatie

Openingstijden feestdagen 
  • 1e kerstdag zijn wij geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur. U kunt bij ons komen lunchen/dineren en een keuze maken van de gebruikelijke kaart tot 17.00.
  • 2e kerstdag zijn wij geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur. U kunt u komen lunchen/dineren en een keuze maken van de gebruikelijke kaart tot 21:00 uur, wij serveren dit jaar helaas geen aangepast kerstmenu.
  • Oudejaarsdag zijn wij vanaf 11:00 uur geopend. De SPA en de keuken sluiten om 17:00 uur. De receptie en het hotel sluiten om 18:00 uur.
  • Nieuwjaarsdag kunt u komen genieten van een bubbelontbijt vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur en zal de sauna van 16:00 uur tot 22:00 uur geopend zijn.
0 Winkelwagen Totaal  0,00