Home » Nieuws » Massage- en beautysalon SPA Loppersum weer alle dagen open

Massage- en beautysalon SPA Loppersum weer alle dagen open

Vanaf vrijdag 1 september 2017 is onze massage- en beautysalon weer alle dagen van de week geopend. U kunt hier zowel terecht tijdens uw bezoek aan onze luxe SPA als apart.

Verwen uw huid met een van onze beautybehandelingen

Na alle invloeden van zon, zee en strand is het goed en fijn om uw huid even te verwennen. Dit kan met ons ruime aanbod aan beautybehandelingen en korte beauty modules, zoals het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen etc. De behandelingen stemmen we af op uw huidtype.

Massages: een weldaad voor lichaam en geest

Of geniet van een van onze massages en geef u over aan een moment van totale ontspanning. U heeft keuze uit verschillende massages van 25 tot en met 80 minuten.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Hotel Spoorzicht & SPA heeft zich aangesloten bij het EnjoyHotels concept. Dit all-inclusive concept hebben wij in het hele hotel doorgevoerd. Dat houdt in dat wij vanaf heden (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via EnjoyHotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal  0,00