Home » Nieuws » Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

En toen was hij live; onze geheel vernieuwde website. Wij heten u dan ook graag van harte welkom op onze vernieuwde website.

Onze authentieke sfeer hebben we gecombineerd met een frisser en overzichtelijkere opmaak. Een aantal verbeteringen die we hebben doorgevoerd zijn: het toevoegen van actuele informatie, de menustructuur is hier en daar gewijzigd, u kunt nu ook uw online uw tafeltje reserveren en een offerte voor het organiseren van evenement aanvragen en de website is nu ook geschikt om via uw telefoon en tablet te bezoeken. Daarnaast hebben we ook onze reserveringssystemen vernieuwd.

Wij hopen dat de door u gewenste informatie beter vindbaar is en u uw bezoek aan Hotel Spoorzicht & SPA gemakkelijker kunt reserveren.

Enjoy Hotels

Geachte gast,

Hotel Spoorzicht & SPA heeft zich aangesloten bij het EnjoyHotels concept. Dit all-inclusive concept hebben wij in het hele hotel doorgevoerd. Dat houdt in dat wij vanaf heden (totdat het nieuwe gedeelte van het hotel klaar is) alleen gasten verwelkomen die via EnjoyHotels boeken. Boekingen voor de Long Stay Appartementen kunt u wel rechtstreeks bij ons blijven doen.

Lees verder>>

0 Winkelwagen Totaal  0,00