Home » Nieuws » Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

En toen was hij live; onze geheel vernieuwde website. Wij heten u dan ook graag van harte welkom op onze vernieuwde website.

Onze authentieke sfeer hebben we gecombineerd met een frisser en overzichtelijkere opmaak. Een aantal verbeteringen die we hebben doorgevoerd zijn: het toevoegen van actuele informatie, de menustructuur is hier en daar gewijzigd, u kunt nu ook uw online uw tafeltje reserveren en een offerte voor het organiseren van evenement aanvragen en de website is nu ook geschikt om via uw telefoon en tablet te bezoeken. Daarnaast hebben we ook onze reserveringssystemen vernieuwd.

Wij hopen dat de door u gewenste informatie beter vindbaar is en u uw bezoek aan Hotel Spoorzicht & SPA gemakkelijker kunt reserveren.

Per 25 september a.s. zijn wij verplicht om uw Coronatoegangsbewijs te scannen bij de ingang. Met het coronatoegangsbewijs kunt u laten zien dat u gevaccineerd bent, onlangs van COVID-19 hersteld bent of negatief getest bent. De coronapas kan zowel digitaal als op papier zijn.
Het tonen van dit bewijs is verplicht voor ons hotel, SPA & restaurants. Op het terras is het bewijs niet nodig.

0 Winkelwagen Totaal  0,00