Home » Nieuws » Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website

En toen was hij live; onze geheel vernieuwde website. Wij heten u dan ook graag van harte welkom op onze vernieuwde website.

Onze authentieke sfeer hebben we gecombineerd met een frisser en overzichtelijkere opmaak. Een aantal verbeteringen die we hebben doorgevoerd zijn: het toevoegen van actuele informatie, de menustructuur is hier en daar gewijzigd, u kunt nu ook uw online uw tafeltje reserveren en een offerte voor het organiseren van evenement aanvragen en de website is nu ook geschikt om via uw telefoon en tablet te bezoeken. Daarnaast hebben we ook onze reserveringssystemen vernieuwd.

Wij hopen dat de door u gewenste informatie beter vindbaar is en u uw bezoek aan Hotel Spoorzicht & SPA gemakkelijker kunt reserveren.

SPA Loppersum gesloten

Onze fijne, kleinschalige en sfeervolle SPA is van 3 juni t/m 1 november 2019 gesloten in verband met een uitgebreide upgrade. We willen nog niet teveel verklappen maar we kunnen wel vertellen dat er een bubbelende verrassing in de tuin wordt gemaakt! Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00