Home » Restaurant » Info » Over restaurant Spoorzicht

Over restaurant Spoorzicht: eten, drinken en genieten!

Ga zitten en geniet in restaurant Spoorzicht. Ons restaurant in Loppersum is een sfeervolle en gezellige plek om even bij te komen van de waan van de dag. Een mooie tussenstop om op adem te komen tijdens bijvoorbeeld een fietstocht over het Groningse Hogeland. U bent iedere dag van harte welkom voor een kop koffie met gebak, maar ook voor een lekkere lunch, dagschotel of uitgebreid diner.

Wat de gelegenheid ook is, u vindt altijd een tafeltje dat past. Kom binnen, zoek een plekje en geniet van de heerlijke gerechten, goede wijnen en de Groningse gastvrijheid. Wilt u zeker weten dat we een tafeltje voor u beschikbaar hebben? Dan kunt u het beste online reserveren.

Op de kaart

Ook voor (zakelijke) evenementen en bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. We beschikken over diverse goed uitgeruste maar sfeervolle zalen voor uw evenementen, feesten en partijen.

In ons gezellige restaurant kunt u dagelijks genieten van de á la carte kaart met een ruime keuze uit diverse lunch- en dinergerechten. Of kies voor de dagelijks wisselende dagschotel. Alle gerechten zijn huisgemaakt en er wordt door ons keukenteam gewerkt met verse streekproducten. Dus ga er lekker voor zitten en laat u verwennen.

0 Winkelwagen Totaal £0.00